LES EXPULSIONS INFANTILS MARQUEN LA PRIMERA DERROTA DE LA JUVE

Posted: 14 Novembre 2011 in Uncategorized

Joventut Ribetana 1 – Martinenca 3

Sis jornades invicte i primera derrota. Es podria arribar a la conculsió que era algo que tard o d’hora havia de passar. Però les circumstàncies del partit van fer que fos una derrota dura i que pot servir d’exemple per donar-se compte del que no es pot fer si vols estar lliutant per les posicions capdavanteres de la classificació. L’equip de Vilalta i Casas, una jornada més, arribava amb una llista de baixes numerosa,  tenint en compte les altures de la competició. Els absents Candel, Adrià, Berni, Oriol, Titi, Vila, David i els tocats Óscar, Martí, Guti i Pérez previen un partit amb masses inconvenients per enfrontar-se contra un equip de la part alta de la taula.

De totes maneres, la Juve és molta Juve si es posa el mono de feina i te una plantilla amb la calitat suficient per poder plantar cara a qualsevol equip de la categoria. La primera part va ser bona. Després d’un primer quart d’hora on la Martinenca va assetjar la porteria d’Agustí, poc a poc, l’equip es va fer anant amb el control del joc i disposant de numeroses oportunitats de gol. Així va arribar el gol d’Abraham, que feia el seu cinquè gol de la temporada, i permetía que els de Ribes marxessin al vestidor amb el marcador a favor. El 1-0 i la seriositat en el joc semblava que serien suficients per poder treure quelcom positiu.

La segona part, per oblidar. Els 10 primers minuts van continuar amb la mateixa tònica del primer temps, una Juve ben asentada i una Martinenca valenta i descarada. En aquell mateix instant va ser quan una dura entrada al mig del camp de Rafa, en una pilota que no tenia cap perill, va significar la primera expulsió infantil de la tarda. A partir d’aquí, canvi extrem del partit. Una Juve amb inferioritat, nervis i poc ofici i una Martinenca sencera, convençuda de remuntar un partit vital per les seves aspiracions. Així doncs va passar el que es previa, dos gols en pocs minuts dels de Sant Martí, van capgirar el marcador. No obstant, la Juve tenia encara moltes possibilitats de poder, com a mínim, empatar el partit. Fins que va arribar la segona expulsió infantil del partit (potser encara més que la primera). Abraham es va dirigir a un rival en to irónic, segona groga i al carrer. Amb 9 el partit ja estava finiquitat. El tercer gol de la Martinenca i la desesperació de la Juve, resumirien els minuts finals de l’encontre.

Tot i la derrota, la Juve manté intacte les seves aspiracions a la lliga. El proper diumenge, a les 12 del migdia, la Juve es desplaça i juga contra el Sant Pau d’Ordal. Un altre partit difícil, tenint en compte que, una jornada més, es sumaràn dues baixes per les sancions de Rafa i Abraham.